Divatos és praktikus szakácsok

A szakácsok élete a folyamatos pörgésről szól. Hétvégenként és a főszezon alatt egy percig sincs megállás. Amikor nem főznek, akkor a menüt fejlesztik, új recepteket keresnek vagy alapanyagokat szereznek be. Egy jó szakácsnak ahhoz hogy a lehető legjobb teljesítményt tudja nyújtani a konyhában szüksége van remek munkaruhákra is.

Étterem vezetőként mindig gondolnunk kell arra is, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű szakácsruha, munkaruha álljon a konyha szívét adó szakácsunk rendelkezésére. Ezek a ruhadarabok rendkívüli stressznek vannak kitéve. Folyamatosan ingadozó hőmérséklet a fagyasztó mínuszaitól a tűzforró sütőkig. Pára, gőz, kicsapódó zsiradék forró eszközök mind érintkezésbe kerülnek a szákács ruhájával. Épp ezért elengedhetetlen, hogy ezek a munkaruhák kiváló és strapabíró anyagból készüljenek a terhelésre való tekintettel. A tartós ruhák segítik az extrém körülményekben való munkavégzést, de nem felejthetjük el hogy ezek a ruhadarabok a mozgást sem korlátozhatják.

Fontos szempont egy szakácsruha beszerzésénél, hogy ne csak praktikus de divatos is legyen. Ma már egyre több helyen elvárás, hogy a szakács végigjárja a konyhán kívüli étterem részt is elvegyülve, beszélgetve a vendégekkel. Itt fontos lesz, hogy a ruhája professzionalizmust és eleganciát sugározzon. Ezzel még jobban növelhetjük a pozitív benyomásokat a vendégeinkben garantálva, hogy visszatérjenek a jövőben is éttermünkbe.

A Gasztro Palazzo szakácsruha kínálatában szinte mindenki megtalálja a konyhájához legjobban illeszkedő ruhadarabokat.

szakácsruha