Céges ügyek ügyvéd segítségével

júl 31, 2020

A céges ügyek számtalan kihívást tartogatnak magukban. Már maga a cégalapítás is megannyi nehézséggel jár. Megfelelő iratok, székhelybejelentés szükséges hozzá. De a cég életének alakulásában is több ügy felmerülhet, amihez szakértő segítségre lehet szükség. Ez pedig általában egy ügyvéd szokott lenni. Egy céges ügyvéd segít a megfelelő dokumentumok összeszedésében egy-egy ügy kapcsán. Megírja a szerződéseket, a munkaszerződésektől kezdve az egyéb szerződéses ügyeken át. Mindezek mellett pedig hatékonyan képviseli a céget peres ügyek esetén is. Ilyenek előfordulhatnak külsős cégek esetében, amikor tartozás kapcsán követeléskezelésre kerül sor. De cégen belül is előfordulhatnak munkaügyi peres esetek.

dr Bodó Ügyvédi Iroda

Hatékony céges ügyvéd országosan és vidéken

A fentebbi jogi területek kapcsán bátran lehet keresni a dr Bodó Ügyvédi Iroda segítségét. Az ügyvédi iroda hatékony segítséget nyújt az ingatlan és céges ügyek minden területén. Az iroda amiatt is vonzó lehet sokak számára, mert nem csak Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, hanem bizonyos területeken országosan is segítséget nyújt. Ha eseti ha tartós ügyekben segítségre van szükségünk, akkor bátran fordulhatunk hozzá. Mindezeken túl védjegybejelentés, adatvédelem, adótanácsadás és válás területeken is hatékony képviselet lehet bárki számára. Természetesen számtalan egyéb ügyvéd segítségét kérhetjük, de mivel jól tudjuk, hogy milyen nehéz megbízható ügyvédet találni, így cikkünkben a bizonytalan keresgélőket szeretnénk segíteni.

Érdemes megspórolni az ügyvédi költségeket?

Rengeteg mindent meg tudunk mi magunk is oldani. Egy cégen belül például egy munkaszerződést vagy egy ÁSZF-et akár a vezetőség maga is előállíthat. Ezek ideig-óráig működőképesek lehetnek, azt azonban ne felejtsük el, hogy a jog folyamatosan változik, a legfrissebb módosításoknak pedig azonnal meg kell felelnünk. Egy szakértő ügyvéd jól ismeri ezeket és hatékonyan módosítja a szükséges részeket. Éppen ezért a bírságok elkerüléséhez nem érdemes megspórolnunk az ügyvédi költségeket, hiszen jelentős bírságokat tudunk elkerülni, ha minden követelménynek megfelelünk. Bármennyire is szeretnénk spórolni tehát, ne az ügyvédi költségeken tegyük ezt!