Kutyatáp webáruház, ahol prémium eledelt vásárolhatsz

szept 30, 2021

Szerencsére manapság már online is meg lehet rendelni kutyáink kedvenc eledeleit, akár 10-20 kilós kiszerelésben is. Ez egyrészt az életmódunk megváltozásának köszönhető, másrészt pedig napjainkban virágzik az e-kereskedelem, így azok a márkák, boltok tudnak érvényesülni, akik online vásárlási lehetőséget is biztosítanak. Az egyik prémium kutyaeledel márka, a PLATINUM Natural is elérhető webshopján keresztül, ahonnan minden ízben és kiszerelésben berendelhetők a tuti minőségű kutyatápok és kutyakonzervek.

PLATINUM Natural webshop: miért vásárolj tőlük?

A széles kínálat és a gyors kiszállítás (akár már másnap csengethet a futár a megrendeléseddel) csak hab a tortán. Az igazi ok, amiért megéri a PLATINUM-tól vásárolni az, hogy tényleg prémium minőségű eledeleket készítenek a négylábúaknak. A márka tulajdonosai maguk is kutyaszerető emberek. A brand 3 baráttól indult, akik kutyáik etetése közben kezdtek el fejleszteni egy új főzési metódust, amellyel sokka szaftosabb, ízletesebb és tartalmas végeredményt tudtak elérni. A TÜV minősítést is elért kutyatáp márkának ma már az egyik leghíresebb kutya, Snoopy is nagykövete – ezzel is bizonyítva a gazdák felé, hogy a PLATINUM tényleg platinum minőség.

kutyatáp webáruház

PLATINUM specifikációk

Száraz eledeleikben 70 százalék emberi fogyasztásra is alkalmas húst használnak fel, kerülik a vágóhídi nyesedéket, amelynek nincs túl nagy beltartalmi értéke, és még ma is a 2000-ben kitalált főzési metódussal készül minden egyes zsák PLATINUM kutyatáp. Azóta nedves eledeleket, nedveles eledel menüt, jutalomfalatokat valamint további kutyaápolási termékeket is piacra dobott a márka. Ezeket a magyar PLATINUM kutyatáp webáruházban is meg lehet vásárolni természetesen, így nemcsak finom eledelekkel járulhatsz hozzá kutyusod egészségéhez.

Kínálatukban fogkőeltávolító készítmény, krém is helyet kapott, de ezen kívül a webáruházban mindenféle kutyafelszerelés is elérhető a gazdák számára. Póráz, kutyaágy, nyakörv, játékok, amire csak egy kedvenc vágyhat. A magyar viszonteladók maguk is komolyan foglalkoznak kutyákkal, így pontosan ismerik a kutyás élet kihívásait, és a minőségi kutyatartás ismérveit.