Kiváló fogászat a XIV. kerületben: Budapest Dentcare

dec 27, 2021

Fogaink egészségére érdemes folyamatosan odafigyelni, rendszeresen részt venni fogászati szűrésen, konzultáción. Egy profi fogorvos már azelőtt felismerhet problémákat, mielőtt fájdalom jelentkezne vagy komolyabb kellemetlenséget okozhatnának. Így a kezelés is hamarabb kezdődhet el, fogainkat kevesebb károsodás éri. Egy elhanyagolt fogbetegség viszont a fájdalomnál rosszabb mellékhatásokkal is járhat, maradandó károsodás vagy akár fogvesztés is lehet a vége.

Profi fogorvosok Zuglóban

Fővárosi olvasóink figyelmébe ajánljuk a XIV. kerületben található Budapest Dentcare fogászatot:

https://budapestdentcare.hu/

Nem csupán kiválóan dolgoznak, hanem speciális kezelések elérhető náluk pl. fogszabályozás vagy vérérzékeny betegek kezelése.

Általános fogászat területén elérhető szolgáltatásaik:

  • Fogtömés
  • Fogkő eltávolítás
  • Lézeres és mikroszkópos gyökérkezelés
  • Fogpótlás, foghíd, implantáció
  • Fogfehérítés
  • Szájsebészet, pl. bölcsességfog eltávolítás

A felsorolásból látható is, hogy a legtöbb fogászati területet lefedik, így ha a Budapest Dentcarehez jelentkezik be, a vizsgálat után, amennyiben szükséges, rövid határidővel elkezdhőthet a kezelés is!

Kiváló fogászat Zuglóban

Miért a Budapest Dentcare fogászat?

Különösen figyelnek minőségi munkára és a páciensek igényeire

Sok ember kerüli a fogászati kezeléseket múltbéli rossz tapasztalatok miatt. Sajnos előfordulhat, hogy egy fogorvos nem végzi el megfelelően a kezelést, főleg egy olyan fogászatnál, ahol a lehető legtöbb beteget próbálnak ellátni a lehető legkevesebb munkaerővel, a költséghatékonyság révén. Gyakran az is megesik, hogy a fogorvos nem túl megértő, nem empítikus, így mégha sikeres is a kezelés, a páciens negatív élményekkel távozik. Szerencsére a Budapest Dentcareben ilyen esetek nem fordulnak elő, hisz a minőségi munkában hisznek és kizárólag olyan dolgokba vágnak bele, ahol kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek. Továbbá a páciensek igényeit és félelmeit is meghallgatják, oda figyelnek arra is, hogy 100%-osan fájdalommentes legyen a kezelés, ahol ez kivitelezhető.

Elérhető árakon dolgoznak

Árazásuk biztosan nem a legolcsóbb a fővárosban, pont amiatt, mert nem szeretnének spórolni se a szakértelmen, se a páciensekre szánt időn. Viszont az átlag fővárosi fogászati kezelés árakhoz képest rendkívül versenyképesek, nem kell többet fizetnie egy kezelésért, mint amennyi az egyébként megér, szemben pl. egy belvárosi fogászattal, ahol a kiemelkedő bérleti díjak miatt jelentősebb lehet egy-egy kezelés ára.

Könnyen megközelíthető

Zugló szerencsére egy olyan kerület, amely nem csupán autóval de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Pl. 2-es metróval, 8-as és 9-es HÉV-vel, trolibuszokkal. A rendelő az Örs vezér terétől 5 percre sétára található.

Amennyiben fogászati vizsgálatra szeretne bejelentkezni, keresse fel a fogászat honlapját, ahol megtalálhatja az elérhetőségeiket. Ha épp nincs ideje napközben telefonálni, a honlapon is hagyhat üzenetet vagy emailben is bejelentkezhet!