Príma világítás az év legsötétebb időszakában

dec 28, 2021

A karácsony elmúltával és a Szilveszter közeledtével fényárban úsznak városaink és házaink. De már csak 1 hét és elmúlik a fesztivál hangulat és beköszönt a lucskos, sötét és rideg január. Ilyenkor a bejglievés és forraltbor adagolást megvonva gyorsan depresszív hangulatba esünk. De sebaj, van egy gyors megoldás a hangulatunk javítására! Dobjuk fel a lakásunkat vagy házunkat új és modernebb világítással ezzel is elűzve a tél árnyékát otthonunkból. Nem is kell sok pénzt kiadnunk ezért, hiszen gyártói oldalról remek és pénztárca barát megoldások várhatnak minket, akár az UKS webshopjában: https://uksledvilagitas.hu/.

 

Gyönyörű fények a téli éjszakában

Ahogy telnek az év végi hónapok és hosszabodnak az éjszakák, egyre többen díszítik fel lakásukat, házukat és utcájukat díszvilágítással. A fényárban úszva észre se vesszük a téli napforduló eljöttét majd csak Vízkeresztkor indul el a szokásos fényhiány elménkben. De ha egy új kezdetre vágyunk a szokásos lomtalanítás mellett cseréljük le a világítást otthon és jelentősen javulni fog közérzetünk. Nemcsak tisztább, élesebb fényt kapunk ezzel, de sokkal letisztultabb dizájnja is lesz otthonunknak. Egy régi csillár vagy függeszték cseréje egy modern LED panellel akár 10 évet is fiatalíthat a környezetünkön. Hosszú távon pedig a gazdaságosabb energiafogyasztás kímélni fogja a pénztárcánkat is (főleg ilyen áramárak mellett).

uks led világítás

Tisztítsuk meg környezetünket

Az új fényekkel együtt érdemes minden mást is megújítanunk, hiszen hatalmas ereje van az elmére egy új év kezdetének. A lényeg, hogy ne akarjunk egyszerre mindent megoldani, hanem bontsuk le részekre a feladatainkat. Ez az időszak amikor érdemes a rég nem használt kacatjainkat kidobálni. Ha valami nem volt a kezünkben 1 éve akkor nem is fogjuk használni, így mehet is a kukába vagy ha használható jótékonyságra. Haladjunk naponta 30 perces szekciókban és január közepére rend fog uralkodni otthon. Január második felére vonatkozó tanácsaink egy másik blogbejegyzésből derülnek majd ki.