Profi címkenyomtatás az Etisoftnál

jún 5, 2022

A termékjelölés és azonosítás talán még sosem volt ilyen fontos, mint az elmúlt évtizedekben. Ha ipari címkék előállításán dolgozunk, a céges címkenyomtatás az Etisoftnál a legjobb helyen van. A precizitás és a rugalmasság az együttműködés során végigkísér majd minket.

Milyen iparágak címkenyomtatását bízhatjuk az Etisoftra?

  • Legyen szó autóiparról, ahol a címkenyomtatás kiemelt jelentőséggel bír, hiszen szigorú minőségi előírásoknak kell megfelelni az azonosítószámokkal ellátott címkéknek. Ilyenek például az alvázra erősített címkék, amelyek egyedi azonosítószámot jelölnek vagy akár a tájékoztatást segítő címkék, mint például a gyereküléseknél használt útmutató leírása. Ezen kívül az autóipar előszeretettel alkalmazza a típustáblákat, illetve az alkatrészeket jelölő felcímkézések is.
  • Szintén egy speciális ipari terület, ahol kiemelten fontos a precizitás és az azonosítás, a gyógyászat, azon belül a laboratóriumi központok, ahol elengedhetetlen a magas fokú jelölőrendszer, legyen szó akár biztonsági címkékről – plombákról, vagy akár véradóhelyek azonosításának megoldásáról.

címkenyomtatás

  • Ha a címkenyomtatásra gondolunk, talán az első gondolatunk a termelés, logisztika és raktározás  területe, ahol a mindennapi gördülékeny működéshez elengedhetetlen a folyamatirányítás megfelelő optimalizálása, azonosító címkék segítségével, vonalkódokkal. A raktárkezelés folyamata a megfelelő jelölési és címkézési rendszer segítségével hatékonyan lerövidül.
  • Ugyanakkor egyre több iroda alkalmaz azonosítórendszereket az adminisztrációs folyamatainak optimalizálására. Ugyanakkor a leltározási folyamatok leegyszerűsítését is hatékonyan szolgálja a címkehasználat.
  • A minőségellenőrzés területén is a hatékonyságnövelés érdekében alkalmazzák a minőségi jelöléseket, így az auditorok munka folyamatának ideje is nagymértékben lecsökken. Az Etisofnál arra is van lehetőség, hogy a teljes auditálási szakasz automatizálva legyen a korszerű a gépi látási rendszer és audit alkalmazás segítségével.

A fenti területeken kívül természetesen bármely iparág munkafolyamatait, azonosítását megkönnyíti a megfelelő címkék alkalmazása. Ha ipari címkenyomtatás előtt állunk, biztosak leehtünk benne, hogy ha az Etisoftot választjuk, mind minőségben, mind pedig rugalmasságban a legalkalmasabb partnert kapjuk.